Minnin jalka on hyvä. Kylmätty edelleen 5-6xpv ja sairastarhassa tammukka oleilee. Torstaille sain ajan Ouluun. Taisto lähtee mukaan, jotta voidaa tarkistaa tilanne nyt lääkityksen purressa. Minni tähystetään myös. Minnin kurkun alue on väliin outo. Turpoaa kylmässä tuulessa tai näin olen asian yhdistänyt. En uskalla aloittaa Minnin liikutusta ennen kuin jalka on tsekattu. Minni alkaa olemaan kyllä ihmeissään miksi en ratsasta. Hirnuu mulla vähän väliä, kun tallilla puuhailen. Mua hermostuttaa kovasti eläinlääkärille meno, mutta onneksi aika on pian.

Olen tässä miettinyt, että olen tavannut aivan upeita ihmisiä hevospiireistä viimeisen vuoden aikana. Läikkä ja Proffa löysivät niin upeat eläkekodit, että ei todellakaan tarvi hermoilla heidän vointia. Samoin Nelli löyti mahtavan yp-kodin. Sitten joukkoon mahtuu taas niitä, joiden puheet eivät ole todenmukaisia ja syytetään asioista, joita ei ole tapahtunut. Tällainen jää mielenpäälle aina painamaan. Minulle hevosten hyvinvointi on kuitenkin ihan tärkein asia työssäni tai oikeastaan elämässäni. Monet tietää mihin tässä viittaan, mutta en ala tämän kummemmin tätä avaanmaan. En mene sille tasolle, jolle joskus muut menevät. Itseasiassa voisin viitata tässä moneenkin asiaan. Luotan edelleen siihen, että rehellisyys maan perii.

Siirrympä hieman kevyempiin aiheisiin..Yksi merkittävä asia tapahtui tänään. Ostin viimein älypuhelimen. Syy tähän oli kameran rikkoituminen. Tarvin siis uuden kameran ja puhelinkin veteleen viimeisiään, joten halusin yhdistää nämä kaksi. UUsi puhelimeni on Samsung J5 tai jotain sinne päin. Siinä on 13mb:n kamera, joka on tieten hyvä. En ymmärrä näistä teknisistä asioista mitään, mutta kivalle uusi puhelin vaikuttaa ja kuviakin jo otin. No yksi iso ongelma siinä tuli heti eteen. En saa sitä yhditettyä nettiin. Argh..tosi raivostuttavaa. Pari puheluakin otin sen tiimoilta, mutta en sellaisia neuvoja saanut, jotta olisi puhelimen nettiin saanut. Taidan piipahtaa liikeessä huomenissa ellen illalla tallilla joku osaa auttaa.

Tästä tulee pikakirjoitus, koska töihin lähtö edessä. Meidän satularumpa on varmaan päättynyt. Mikki sai uuden Wintec ponisatulan, Villelle tuli Sydney ja Taistolle Kiefer. Nyt taas työt maittaa vähän paremmin istuvilla penkeillä. :)