Jotenkin huomaan hakeutuvani tänne, kun on päässä asioita paljon. Tarvitsee tyhjentää ajatuksia johonkin.

Päälimmäinen vaiva on juuri kipuilevat ranteet, olat ja lonkat. En tajua mikä kumma taas iski. Varsinkin ranteet on ihan tulessa. Tajusin, että empä siksi tässä pitkään istukkaan. Koitan kerätä voimia viikonlopun kilpailuun. Siellä kyllä on niin kivaa, että kivut jää taka-alalle.

Minnin kanssa mennään Or:lle Ouluun 3.tason kisoihin. Molempina päivinä menen kaksi He A-luokkaa. Edelleen ilman sen kummempia tavoitteita rata kerrallaa. Radoista kaksi on ihan uusia meille. Aika kinkkisiä muistaa. Samoissa kisoissa mennän suokkien koulu-sm kisat. mahtava päästä katsomaan niitä. Samalla päästään myös sisko-kullalle kyläilemään ja yöksi. Inka ja Sara lähtevät mukaan. Nooa pääsee mummon ja papan mukaan mökille ja Elsi mennee sinne myös. Innolla odotan viikonloppua. Treeneissä Minni on ollut hyvä, melko vilkas, joten tämän päivän vapaalla käytiin ihan reipas juoksutus sessio läpi.

Muuten kuuluu ihan tavanomaista. Lapset pääsee huomenna Kokkolaan Robinin keikalle. Se on odotettu päivä kaikille. Nooa odottaa erityisesti Bum Kah -biisiä. Tytöt askartelee kyltit mukaan. Vaatteet on valittu huolella. Voi päsisimpä mukaan! No nyt on isin vuoro nauttia lasten riemusta.

Nelli-tamman myyntivideot ovat valmiit. Varmaan huomenna Emppu julkaisee myynti-ilmoituksen. Jännityksellä odotan millaisen vastaanoton se saa. Nelli on niin ihana heppa, että joku onnekas sen saa ostaa omaksee. Se on oikea hyvänmielen heppanen. Ollaan nyt kolme kertaa harjoiteltu peruutusta. Tänään sekin loksahti kunnolla jakeluun. Ihan pienin avuin tamma asteli taaksepäin ja oli niin muikeana, kun kehuin sitä vuolaasti.

Nyt nukkumaan. Olenkin Saran ja Nooan kanssa kolmisin. Inka intaantui lähteä mummolaan, kun mummo oli tullut tallille pyörällä ja sai pyöräillä kylälle. Heipä hei..