Ville oli viihtynyt kiltisti sairastarhassa päivän. Hän on niin suloinen ja kiltti hoitaa. Aivan, kun ymmärtäisi, meidän auttavan sitä ja haavaa paranemaan. Haavan ympäristöä pitää hieroa ja painella, jossa haavasta valuu kaikki eritteet pihalle. Ville antaa tämänkin niin kiltisti tehdä. Haavan ympäristö on melko turvoksissa, mutta ei aiheuta painetta ommeltuun kohtaan. Lämpökin on pysynyt lähes normaalilukemissa. Hevoset reagoi kaikkeen sairastamiseen, jännitykseen, kipuun siten, että lämpö kohoaa. Kipeä jalka on vielä. Huomasi, kun kipulääke alkaa illalla lakata, niin Ville alkoi kuopia karsinassa. Annoin heti sen kipulääkkeen niiin pian oli levollisempi. Pitää huomenna soittaa klinikalla, että pyytää lisää kipulääkettä, kun nuot riittää vaan torstaihin.

On ollut vähän haastava päivä. Rästissä paperihommia ja viikonlopulta kivat univelat päällä, joten ei ihme jos vähän kiristää. Sitten aina eläimen sairastumien vaikuttaa minuun todella paljon. Onneksi lapset antoi minun nukkua pikku päikkärit niin jaksoin töissä puuhastella. Matti-mainion ratsastin Minnin lisäksi. Matti oli <3 . Laukka paranee huomaa kyytiä. Vähän kokeiltiin vastalaukkaakin loivan kaarten läpi. Jännää oli, mutta kohtuudella tehtävä suoritettiin. Minnillä oli jumppa/palautus päivä nivelillä. Eilen oli Susan valmennus. Katottiin vaihtoja paljon. Minni oli aika kuumana, mutta vaihtaa hyvin ja puhtaasti lähes aina. Vaihto vasemmalle on helposti lyhyt ja oikella ryntää joskus. Susankin mielestä Minni suhtautui niihin yllättävän tyynesti.

Vaihdot on nyt niin pinnassa, että vastalaukka on hieman haasteellista. Pitää vaan keskittyä todella hyvin, että nyt pysyy nämä kaksi harjoitusta erillään. Tämä pitää vaan nyt harjoitella valmiiksi. Vaihtojen tekemisen lopetan joksikin aikaa, kun keväällä kisoissa keskityn He A-luokkiin. Jos ne alkaa sujua hyvin niin sitten loppukesällä tai syksyllä ekat vaativa B-luokat tarkoitus mennä. Jännä suunnitella uutta kautta. kun ei sen alkuu enää mahdottomia ole.

Kuvapläjäys tähän loppuun.. näyttelytunnelmista ja Elsin poseerauksiaLoppiainen%20ja%20Elsin%20n%C3%A4yttelytLoppiainen%20ja%20Elsin%20n%C3%A4yttelytLoppiainen%20ja%20Elsin%20n%C3%A4yttelytLoppiainen%20ja%20Elsin%20n%C3%A4yttelytLoppiainen%20ja%20Elsin%20n%C3%A4yttelytLoppiainen%20ja%20Elsin%20n%C3%A4yttelyt