Ihan kamala aamu. Kivut todella kovat selässä ja huomaan pinnani olevan kireällä. Nooa varmaan vaistoaa sen ja aloitti aamun vinkumalla ihan kaikesta. Onneksi sain pidettyä itseni kurissa ja hymyssä suin pikku prinssiäni "palvelin". Ryhmä Hau pelasti paljon, kun se alkoi telkusta. Sain juoda aamukahvini rauhassa. Tytöt on aina aamulla pirteitä ja iloisia. Kouluun lähtö on kivaa.

Tommi ja Elmo kisut on edelleen kateissa. Meitä niin surettaa se. Eilen tehtiin pitkä lenkki kissoja huudellen, mutta ei jälkeäkään. Kaiken lisäksi tallissa oli vieriallut yöllä varmaan kettu. Oli rejuvajassa käynyt sotkemassa. Alkaa noit metsien elikot olla vähän liiankin sopetutuneita ihmisiin, kun ihan pihalle tukkivat. Onneksi meillä ei ole vielä susia näkynyt. Karhuja kyllä, mutta n.10 kilsan päässä. Aikaan jolloin minulla oli vielä kaukasianpaimenkoiria oli vähän eri kävellä metsissä kuin nyt pikkuisen Elsin kanssa. Mutta Elsi osaa haukkua.

Pitääkin kertoa hauska juttu. Meidän myynnissä oleva Nelli tamma oli ylittänyt hötönetin uutiskynnyksen. Otsikko oli paljon puhuva.. Ontuuko tämä. Siihen oli sitten linkitetty video, jossa ratsastan Nelliä. Suurin osa kommenteista oli, että ei todellakaan. Jotakin oli ärsyttänyt videolla räksyttävä koira. Ja todellakaan Nelli ei onnu. Laitoin ketjuu omat tietoni ja kerroin, että ostajat saa luonnollisesti tehdä hevoselle ell tarkistukset siinä määrin mitä itse haluaa. Kerroin myös, että videolta saa äänet pois, jos haukkuva koirani ärsyttää. Illalla koko keskustelu oli poistettu. Nellille onkin nyt tulossa katsojia sunnuntaina ja maanantaina. Toivottavasti löytyisi hyvä koti ihanalle tammalle.

Nyt en pysty istua enää tässä. Taidan mennä sohvalle pitkäkseen hetkeksi, jos saisin kivut vähän siedettävämelle tasolle ennen kerhoon lähtöä. Tänään lapset jää mummolle iltapäiväksi, joten pääsen jo päivällä treenaileen Minnin. Ja tuntien jälkeen Matin vuoro. Pääsisipä jo hepan selkää, koska se on niin parasta kipulääkettä.