Kirjoitin päivemmällä pitkät pätkät, mutta tuli lähtö johonkin rientoon niin tallennus oli unohtunut. Sinne hävisi kirjoitukset. No uutta tekstiä sitten. 

Toinen päivä kuntoutusta ohi. Aamulla oli gikong harjoitteita. Tuttuja liikkeitä taijista, jota harrastan. Niin parasta liikkumista mun kropalle. Sen jälkeen vesijumppaa. Toinen suosikkini täällä. Vesi ei ole minulle mitenkään luonteva elementti. Palelen todella helposti. Nytkin altaaseen meno oli suorastaan kivuliasta. Juoksuvyöden avulla liikuttiin erilaisten ohjeiden mukaan. Vedessä voin juosta. Se tuntuu ihanalle, kun kivut ei sitä kuivalla maalla anna tehdä. Kotioloissa uiminen en vielä onnistu, kun lapset ei päästäisi minua uimaan ilman heitä, joten siksi en halua pahaa mieltä aiheuttaa. Uinnin tai oikeastaa vesijuoksun aika on sitten joskus. 

Iltapäivällä tapasin jumpparini, joka oli sama kuin ekalla jaksolla. Jatketiin siitä mihin oltiin jääty edellisellä jaksolla. Jaksojen väli on ollut vain 6 viikkoa, joten ei siinä paljoa kotona ole ehtinyt kehittää itseään. Jaloissa minullla on kaikki kalvot ja hermokudokset niin kireät, että lihasten venyttely ei oikein onnistu. Se joko tökkää kamalaan kipuu tai venytys ei pääse perille eli ei tunnu millekkään. Lagrosse-pallolla hierottiin kalvojen liittymäkohtien pisteitä. Ne oli niin kipeitä, että tuli oikein pahaolo. Jumista kertoi se myös ettei yhdellä kertaa saanut vielä mitään aikaiseksi. Kivun pitäsi hellittää, kun hieronta auttaa. Varovainen pitää näiden kanssa kuitenkin olla, koska liika käsittely voi saada aikaan kalvojen paksuuntumista. 

Sitten tapasin psykologin. Talossa on uusi psykologi, mutta hän oli papereiheni tutustunut ja tuntui olevan aika jyvällä mun jutuista. Muutama asia jäi keskeisenä mieleen eli se kuinka paljon elän lasten, työn ja eläinten kautta. Omat tarpeeni sivutan aika huolella. Myös rajojen asettaminen itselleen, jotta jaksaminen paranisi. Paljon miettimistä, jota jään mielessä hautomaan. 

Vielä oli yksi jumpparyhmä. Tehtiin kuntopiiriä. Erilaisia liikepisteitä oli kymmenkunta. Eka kierros käytiin 2minuuttia/piste ja sitten vielä toinen perään 1min/piste. Hauskaa oli, hyvin jaksoin ja hiki tuli. 

Ruuan jälkeen oli vielä luovaa toimintaa. Meillä ei ollut mitään hajua mitä se sisällään pitää. Mahdollisuus oli askarrella kirjanmerkkejä tai huovuttaa neulalla. Valitsin huovutuksen. Se oli ihan älyttömän kivaa. Tosi helposti oppi tekniikan ja sitten pystyi villasta muotoilla ihan mitä vaan. Muotoilin sitten lapsille tuliaisiksi marsuperheen. Oli itsekin tyytyväinen tulokseen. Olen ennen yrittäjäksi ryhtymistä harrastanut käsitöitä, joten ei sinäänsä mikään vieras ala ole, vaikka huovuttamiseen oli ensikosketus.

Siinäpä tämän päivän anti. Huomenna 8.15 aloitus. Nyt töllön tuojottelua ja pian nukkumaan. Lapsia ikävä on kova..