Sinne saattelin Saran kouluun Roikolaan. Inka meni jo kolmoselle ja se tiesi sitä, että taksikyydit loppuivat häneltä. Tykkää kyllä mennä pyörällä. Talvella on kuitenkin kuskattava, mutta onneksi siihen on mahdollisuus. Sara saa taksikyydit 1-2-luokan ajan. Sara lähti kouluun reipaasti, vähän jännittikin. Onneksi tuntee kaikki luokkakaverit jo eskari ajalta ja yksi on naapurista. Hyvin helpolle tuntui Saran kouluun meno, kun Inka jo raivannut tietä. Mua vähän surettaa, kun meillä on ollut niin ihana kesä. Nelistää vietetty paljon aikaa. Onneksi vielä Nooa mulla seurana. Hän kyllä vähän protestoi tyttöjen lähtöä ja on jo moneen otteeseen koetellut äiskän pinnaa. No pianhan tähän rytmiin taas tottuu.

Kisat Oulussa sujuivat vaitelevasti. Ulkoradan luokat huonosti ja sisällä hyvin. Minni oli tosi vaikea ratsastaa ulkona. Jännitty ja käpertyi radalla. Tätä teki joskus ensimmäisellä kisakaudella. Nyt se on ollut enemmänkin jännittynyt ja ylienerginen. Ulkoa tuli prossat 59 ja 60. Sisällä sitten la 66 ja toinen sija. Su 64 ja voitto, mikä oli yllätys, koska radalla tuli yksi iso virhe. Minni säikähti jotan juuri laukannoston jälkeen ja vaihtoi siinä rytäkässä laukkaa. En tuumannut saada sitä alkuu korjattua ja sitten olinkin jo siinä kohdassa, että alkaa keskilaukka. No siitä päästii rytmii takaisin. Onneksi paperissa oli kasejakin kompensoimassa tuota virhettä. Palkintojen jaossa myös hoitajia muistettiin lahjakortilla. Kyllä Inka ja Sara olivat onnellisia saamastaan huomiosta. Mulla on vähän tavallista nuoremmat hevosenhoitajat, mutta kyllä ne sen homman jo taitaa. Minnihän on ihan superkiltti hoitaessa. Ratsastaessa vaan kuumakalle. Kisamatka oli muutenkin kiva. Yövyimme siskoni perheen luona ja oli kiva tavata niitäkin. Minni oli ehkä vähän väsynyt sunnuntaina. Oli kyllä reipas ratsastaa, mutta jotenkin tuntui ettei yöllä ollut saanut riittävästi lepoa. Vähän nihkeästi hän söikin ja joi. Onneksi pääsi vielä sunnuntai iltana laitsalle jaloittelemaan ja eilen olikin vaan juoksutus. Tänään takaisin treeniin, koska sunnuntaina jo seuraavat kisat. Lyhyen radan ohjelmia a:1 ja A:10..vaatii tarkkuutta :)

Elokuu onkin meillä varsinainen juhlakuu. Sara täytti sunnuntaina 7-vuotta. Ostin hänelle ihana heppa-aiheisen takin kisoista. Ehkä paras lahja tuli kummilta...uusi puhelin. Nooan synskät on 24pv ja Inka 28. Mun sitten 31pv, mutta onneksi ne aina peittyy lasten juhliin. Ensi lauantaina vietetään kummi-ja sukulaissynskät koko porukalle. Tämä on mahtava ratkaisu. Tytöt saavat sitten pitää kavereille omat juhlat. Saisi vaan kalenteriin raivattua tilaa niille.

Nelli-tammasta on tullut paljon kyselyitä. Yksi katsojakin kävi, mutta jäi vielä miettimään. Lisääkin tulossa katsomaan. Joten vielä ehtii, jos jotakuta tämä maailman sympaattisin tamma kiinnostaa.

Nyt pitää ruuanlaittoon meille kahdelle :) . Tämä on helpotus koulun alussa, että tytöt syövät koulussa toisen lämpimän ruuan.