Selvästi alkaa huomata syksyn lähenevän. Kalenteri täyttyy rutiininomaisista merkinnöistä..hammaslääkäri, neuvola, partio, yu-treenit, taiji. Vaikkakin kisoja on edelleen lähes joka viikonloppu. Tytöt aloittavat ensi viikolla partiossa. Saatiin ryhmä hienosti torstaille, jolloin lapset ovat mummolassa kylällä muutenkin.

Sunnuntaina oltiin Oulussa Kentaureilla kisoissa. Kisat oli Aaltokankaan ratsutallilla. Menin Matilla He B:2 luokan. Matti oli ihan super kiva ratsastaa radalla. Reipas, letkeä ja iloinen. Prossia saatiin huikeat 65.9 ja sijoituimme toiseksi kovassa seurassa. Ihan hyvin opetusheppasella. En kuitenkaan kovin usein matin satulaan ehdi. Minnillä eka A oli Fein lasten joukkueohjelma, jossa jo paljon tekemistä. Olin tyytyväinen rataan ja prossia tuli 63+ ja sija neljä. Seuraava oli A:4, jossa en ole ikinä onnistunut tekemään hyvää rataa. Nyt meni hyvin lukuunottamatta lisätystä käynnistä siirtymistä keskikäyntiin. Se on Minnille superhaastava ja kaiken lisäksi kentän sillä puolen, jossa muu yleisö ei ollut oli puskien välissä VALOKUVAAJA! Sitä Minni pelästy ja yritty rynnätä sivuun ja esitti hetken piaffia ennenkuin sain sen keinnautettua  laukkaa. Tämän virheet takia meni sijoitus ja jopa luokan voitto, sillä erot oli pisteen sisällä Sain prossia 64+. Mua alkaa jo ärsyttään valokuvaajat, kun ne olettaa saavansa olla juuri siinä missä haluavat, jonne muukaan yleisö ei saa mennä. Parasta oli, että sain ratsastettua kaksi hyvää rataa suurinpiirtein samassa vireessä.

Pikaisesti päivitän vielä Mikin kuulumiset. Laitoin kuvat Ouluun Animagi hevosklinikalle. Ell katsoi ne siellä vielä ja soitti minulle. Mikä palvelu! Heillä on eläinlääkärin soittotunti joka päivä! Ihan ilmainen, jossa voi juuri tällaisia pikaisia asioita hoitaa. Ell oli samaa mieltä minun ja kengittäjän kanssa, että kaviokuume on ollut akuutti ja lievä. Kavioissa on tullut vain vähäistä rotaatiota, mikä on huippu juttu! Mikki saa tehdä töitä nyt normaalisti. Toki seurataan vointia. kuukauden sairastarha on ollut myös tärkeä ja oikea hoito, koska kavioluu irtoaa kavioseinamästä ja se vaatiin rauhoittuakseen ja kiinnittyäkseen täyden levon. Jihuuu..tämä tauti kuitenkin hyvin hoidettu ja selätetty.

Nyt tallille tunnin pitoon