Näin se viikko onneksi hurahti pian ja sain tytöt kotiin. Ihanaa heillä oli ollut. Parasta oli ollut shoppailu. Olivat tuoneet tuliaisia Elsille, Mikille, marsuille ja Nooalla. Nooa sai sellaisen potiisi ja rosvo legopaketin. Se on niin tärkeä, että ne nukkuun meidän sängyssäkin. Aika pian ikävä unohtui ja perus tappelut saatiin viritettyä.

Heppasten treenit kisoihin on sujuneet suunnitelmien mukaan. Minni on liikkunut joka päivä. Keskiviikkona oli ns.vapaa, joilloin on laitumella 7-20.30 ja sitten juoksutin n.20min liinassa. Ratsastukset on sujuneet kohtuu hyvin. Olen mennyt nivelillä koko ajan ja menen kisoissakin. Jotenkin Minni on nyt nivelillä rennompi. Näinhän tein viime kaudellakin ja alkoi taas sujua. vasta vikoissa kisoissa laitoin kanget takaisin. Odotan sitä sääntömuutosta, joka antaisi luvan menneä vaativiakin nivelillä.

Matti on mennyt ihan hyvin. Välillä se on vähän "laiska", mutta tiedän sen syttyvät niin paljon kisoissa, että liika energia on silloin  usein haittana. Ohjelmat on nyt helppoja, joten siksi kiva. Ollaan menty nyt vaikeita ohjelmia eli A:ta ja B:2 ohjelmaa, joka on vaikeampi kuin moni a-ohjelma. Ollaan jouduttu vähän pinnistellä noissa. Onhan tämä vasta Matin toinen ratsukesä. Tammikuussa 14 alkoi muutenkin matin ratsuelämä vasta. Parin viikon päästä mennään 1.tason kisoissa taas A:ta. Tuonne lähteekin tallilta myös Olga, Ruusa ratsastajineen. Rosakin otetaan matkaan. Emppu menee sillä c:n ja mä K.N:n.

Nyt lapset ei anna mulle enää rauhaa kirjoittamiseen, joten lähden sohvalle heidän kanssa katsoon jotain ohjelmaa. Pian nukkumaan. Huomenna tunteja ja kisatreenejä. Pääsempä Nelluskankin selkään. Nelli on edennyt tälläkin viikolla. Tänään meni ensi kertaa maastossa.