Tänään ylitin itseni. Pesin auton! Olisikohan ollut toinen kerta kuin itse pesen tuon Nissanin. Lapset oli apuna niin se oli tosi kivaa. Lopputulos oli ihan ok. Hevosten takia joudun pitämään isoa autoa, vaikka pieni olisi näppärä ja edullinen. Tuo Nissan on Pathfinder ja aivan ihan auto kylläkin. Voi olla, että jos joskus vaihdan sen niin samanmoinen tulee tilalle. Pesu oli tarpeellinen, koska sunnuntaina menemme Suonenjoelle kisoihin niin kehtaa uutta koppia vedellä. Ei vaan parane ennen sunnuntaina kylälle lähteä, koska tiemme sinne on niin rapainen aina kesällä.

Koko viikko on mennyt tasaiseen tahtiin eteenpäin. Hyvin tavallista arkea elelty. Tytöt käy koulua sujuvasti. Tänään Inka toi taas matikan kokeista 9½ numeron kotiin. Saran lukutaito on jo sangen sujuvaa. Joka päivä Sara lukee. Nooa on vilkas pikkumies, jolla on voimakas tahto. Tällä viikolla päätin ettei enää syötä aamupuuroa sille vaan saa itse alkaa syödä sen. Kaksi päivää jaksoin huutoa kuunnella sitten tietoisesti luovutin. En usko, että koululaisena Nooa pyydä minua syöttämään niin taidan sittenkin syötää häntä niin kauan, kun Nooa niin haluaa. Muut ruuan Nooa syö lähes aina itse, joten taito on toki hallussa.

Tallillakin kaikki hyvin. Ville muuttaa pian yp-kotiin maastoilemaan. Tänään se pääsikin Veeran kanssa jo maastoon. Varmasti nautti. Hepat ovat menneet tunneilla hyvin. Paljon treenataa estekisoihin, jotka on 16.5. Tänäänkin on yksi estetunti ja huomenna kaksi. Kovasti koitan järjestellä Iines ponille kyytiä kotiin. En millään jaksaisi lähteä sinne ajamaan, mutta voi olla, että muut kuljetukset tulee niin kalliiksi, että ei ole vaihtoehtoja.

Minnin kanssa treenataan sunnuntain kisoihin. Menen sillä kenttä kutosen ja Fei:n kenttä 1997 ohjelmat. Kivoja mlemmat, varminkin tuo kutonen. Se on helpohko ja selkeä. Toisessa on vähän enemmän tekemistä. Minni on edelleen todella kuuma. Monesti on vaikea ratsastaa siten ettei se kuumu. Takaosakäännösiä ja vastalaukkoja on vaikea harjoitella lisäyksistä puhutattakaan. Oikeassa laukassa myös tulee helposti todella vahvaksi. No treeniä treeniä niin jospa se siitä.

tuli pikakirjoitus, kun ruuanlaittoon ja töihin matka käy..