Kello herätti aamulla 6.50. Tuntui aivan sille ettei olisi nukkunut ollenkaa. No ylös Saran kanssa. Nooakin heräsi ja tuli alas sohvalle pötköttelemään. Sara puki reippaasti, letitin sen tukan, eväät reppuun ja tien varteen taksia odottamaan. Sitten Nooalle puuro ja itselle aamupalaa myös. Inkan herätin 7.20. Taas perinteistä Inkan hoputtelua. Vähän ennen kasia Inka lähti potkurilla Rekiläntien varteen taksia odottamaan. Nooalle syötin sitten aamupuuron, koska niin hän haluaa usein ja mikäs siinä, miellä on aamulla aikaa. Olin itse niin poikki huonosta yöstä (tai useammasta jo sellaisesta), että annoin Nooalle ylimääräisen pelivuoron ja torkuin vielä sohvalla yli tunnin.

En käsitä mikä kipuilu on nyt päällä. Koko selkäranka on kipeä, myös lonkat ja ylipäätänsä kaikki isot nivelet. Tekisi mieli soittaa tk:n, jos pääsis verikokeisiin. Mulla on epäilty muitakin reumasairauksia kuin fibroa, mutta ei vielä riittävää näyttöä siitä ole. Nyt vaan tuntuu sille ettei nykyinen lääkitys auta ja reumapuolella on uudet biologiset lääkkeet, joita milelläni kokeilisin. Verikokeista pitäsi saada vielä selvempää näyttöä, että ovet reumapolille avautuisivat. No pitää ehkä huomenna soitella tk:n ja kysellä mitä tekisin. Jos vaan tämänpäiväinen valmennus on tuskaista niin sitten saan siitä potkua soittamiseen. Välillä vaan ei jaksa valittaa ja kestää kipunsa.

Lauantaina tehtii vielä yksi reissu hiihtoloman kunniaksi. Minun ihana kummityttö Oulussa eli siskoni keskimmäinen lapsi täytti 18 vuotta niin olimme hänen syntymäpäivillä. Menimme junalla. Laspilla oli niin hauskaa junassa. Menojuna oli hieno ja uusi, jossa oli leikkuvaunu. Matka sujui oikein kivasti. Oli kiva kyläillä pitkästä aikaa sisko perheen luona. Siskoni on minua vain vuoden vanhempi, mutta hänen lapset on 17, 18 ja 20v. Vanhin asuu jo omassa asunnossa ja on työelämässä jo kovasti kiinni. Päivä sujui leppoisasti istuskellen ja jutellen. Lapsilla on Oulussa aika kivaa, kun lasten vanhoissa leluilla riittää tekemistä. Seitsämältä lähti juna kotiinpäin. Nyt on perus pikajuna, joka oli kyllä melko ankea verrattuna menojunaan. Lapsilla tuumasi tulla jo aika pitkäksi ja meni homma vähän riekkumisen puolelle.

No nyt pitää mennä. Otamme marsut lattialle juoksemaan. Ne on niin ihkuja.