Tää on aina sama juttu, kun palaa kuntoutuksesta kotiin, niin iskee ankarat kivut kaikkalle ja uupumus. Pitää oikein antaa aikaa palautumiselle. Nyt tämä olotila ei tullut enää yllätyksenä. Jalat on lihaskalvokäsittelystä täynnä pieniä mustelmia ja verenpurkaumia. Nyt sain kotiinkin lagrossepallon ja pilatesrullan, mutta sen verran paikat vielä kipeät ettei käsittelyä voi aloittaa. Viime yön näin kaikein lisäksi vielä ihan kamalia unia. Ne alkoi heti,kun uni tuli ja sitten alkoi hetken päästä taistelu päästä unesta pois. Ennen kuutta heräsin samaan ääneen, kun Elsi menee portaita. Sellainen tasainen napsutus, joka tulee sen kynsistä. Ääni vaan jatkui ja jatkui. oikein säikähdin. Rohkeasti vaan katsomaan mikä sen aiheutti. No telkku oli mennyt päällä. Elsi nukkui sohvalla ja oli sinne hypätessä pananut kaukosäädinta. Selvisi myös syy Elsin oudolle nukkumapaikalle. Neitillä oli ollut ripuli. Jäätävä haju koko alakerrassa. Eteisestä matto ulos ja jynssään lattia puhtaaksi. Ei vielä tehonnut ja toihen vahinko löytyi leikkuhuoneen matolta. Matto terassille ja takaisin hetkeksi unille.

Eihän siinä ehtinyt kuin hetken torkahtaa niin kello herätti. Nooa heräsi samaan aikaa ja sain antaa sille mieluisan yllärin. Pussillisen pikkulegoja! Ostin ne illalla yhden asiakkaan äitiltä. Oli hieno löytää sekalainen lajitelta legoja. Pakkakukset on ihan järkky kalliita ja ei meidän muksuilla ne pysy missään järjestyksessä. tyttöjen lego friends paketitkin on ihan selaisin muutamassa kipossa. Eli meidän muksuille ei kaupan pakkauksia kannata ostaa. Nooa rakenteli legoista autoja, laivoja, lentsikoita ja taloja varmaan kolme tuntia. Sainkin nukuttua sohvalla sen aikaa.

Tuleekin pikapostaus, kun kello on niin paljon, että tunneille lähtö. Vain kaksi ryhmää ja kivoja ryhmiä onkin. Sitten Minnisen treenit. Hänen kanssa on niin huippua nyt. uusia vaihteita niin paljon, että olen vähän hukassa niiden kanssa muttta hienolle tuntuu niin  ratsastelen leveä hymy naamalla.