Meillä on Kannuksessa lauantaina Jokivarsi Elää messut. Nämä on 18-vuotisen yrittäjähirsoriani ensimmäiset messut joissa ollaan mukana. Tämä ehkä juuri siitä syystä, että nämä on Kannuksen ja Toholammin yrittäjille ilmaiset. En ole koskaan ollut Kannuksen yrittäjätoiminnassa mukana, koska en ole kokenut siitä mitenkään hyötyväni. Olen kuitenkin saanut Vuoden Yrittäjä palkinnon parisen vuotta sitten. Se oli ihan mieletön huomioinosoitus, josta olen edelleen valtavan ylpeä. Kannuksen kaupunkia en ole kuitenkaan kovin yrittäjämyönteisenä koskaan pitänyt. Esimerkiksi paljon eripuraa on ollut teiden kunnossapidosta täällä maalla. Se on ihan onnetonta ja samoin talvikunnossapito ollaan maksettu omasta pussista jo vuosi kaudet. Nämä ilmaiset messut on nyt todella mahtava juttu.

Meidän osastolla on lapsille kepparirata. Sen pomppineet voivat osallistua ratsastuslahjakortin arvontaan. Osastolla voi kuvista äänestää tallin kauneimman hevosen kuvaa ja taas pääsee arvontaa. Esitteitä on monenlaisia. Vähän karkkiakin tarjolla. Olen tässä koko viikon odottanut uutta mustekasettia tulevaksi, jotta pääten materiaaleja tulostamaan ja tekemään valmiiksi. Toivottavasti se tänään tulee. Olen ihan intoa täynnä tästä suunnittelusta.

Tytöillä on messuilla muutakin hommaa kuin ohjata kepparirataa. He pääsevät Kylänraitin Kirppiksen malleiksi. Meidän lastenhoitaja oli kirkkipsellä harjoittelussa ja myöskin juontaa muotinäytökset niin tätä kautta tytöt pääsivät malleiksi. Ihan mielettömän hauska juttu tytöille. Onneksi ovat rohkeita esiintyjiä.

Tevetuloa messuille Kannuksen Kitin Vapariin eli urheiluhallille lauantaina 29.10 klo 10-15!!!