En tiedä mikä on vialla, kun vointi niin heikkoa. Nivelet kipuilee oikein urakalla, erityisesti olka- ja kyynärnivelet pakottaa koko ajan. Väsymys on huimaa. Eilen tilanne pääsi vähän kärjistymäänkin. Sain jonkin veranpaineisiin liittyneet kohtaukset. Alkoi äkisti huimata niin, että piti vaan maata. Kaikki äänet kuului kaukaa ja puhuminenkin oli suhteellisen vaikeaa. Kaulalle ja rintakehälle nousi punaläikikäs ihottuma. Suuta kuivasi kamalasti. Sain onneksi äitin tänne lasten kanssa ja isä lähti käyttämään mun tk:ssa. Siellä tilanne alkoikin hiljalleen korjaantua, vaikka verenpaineet oli pilvissä. Lääkäri vähän tutki ja sanoi kaiken viittaavan rr:n äkilliseen laskuun. Kotona niska ja vasen käsi oli koko illan kipeita, väsymys oli armoton. Onneksi ihana työntekijäni pystyi pitämään tunnit, joten nukuin koko illan sohvalla. Kun sain lapset unille klo 22 niin olin unessa jo kklo 23. Nukuinkin harvinaisen hyvin. Tai syvää unta ilman unia. Tänäänkin olen ollut edelleen todella väsynyt ja kipeä, mutta onneksi ei kohtaus ole uusinut. 

Tänään olikin ihana päivä, kun olimme Saran eskariryhmän joulujuhlassa. Saraa jännitti kovasti, mutta koko esitys sujui hienosti kaikilta lapsilta. Sara lauloi kauniilla äänellä niin reippaasti, että Saran laulu erottui. Onneksi lapset ovat perineet laulutaitoa isältää. Sara esitti pöllöä ja hyvin osasti näytellä roolinsa. tällaiset juhlat ovat kerrassaan liikuttavan ihania. Ensi viikolla on Inkan joulujuhla, mutta suureksi surukseni en sinne pääse, kun olen Ortonissa kutoutuksessa maanantaista torstaihin. 

Huomenna sitten taas normaali arkea kohti. Toivottavasti alkaisi vointikin kohentua. Nooan kanssa menneään aamulla Mll:n kerhoon. Siellä on tonttutouhuja ja naamiaiset. Onneksi meillä on vanhoja asuja, joista Nooan valitsi leijonan asun. Tallille tulekin puolilta päivin Nikulan Klinikalta ell hoitamaan parit hampaat. Se tulee yhden uuden yksärin takia, mutta katotaan samalla Villen suu sekä Mikki uudelleen rauhoitettuna, ku sillä oli sen verran takakoukkua lokakuun alussa, että ell sanoi, että otetaan se rauhiutettuna uudelleen. 

Nyt ei pysy silmät enää autki joten untenmaille tästä tieni käy