Niin, vaikka juuri nyt on rauhallista. Tytöt ovat lähteneet jo kouluun ja Nooa leikkii legoilla. Pyysi muakin, mutta hetken kirjoitan. Melkoinen hulina päällä edelleen. Kalenteri täytyy jos jonkinlaisesta merkinnästä koko ajan.

Lauantaina oli ihanat synskät. Suurin osa kummeista ja sukulaisista pääsi paikalle. Nooa sai paljon Lego City sarjaa. Hän oli ihan haltioissaan niistä. Koko synskien ajankin teki vaan niitä. Samoi uusi miekka oli huippu sekä ensimmäinen kunnon pyssy. Niin poikain juttuja kuin olla voi. Tytötkin sai Lego Friendsien keikkabussin. Nooan myötä hekin ovat hurahtaeet legoihin. Sara sai kummitätiltää mm. tatuointikynät ja ne oli aina super huippu kivat. Mullakin on nyt pari uutta tatskaa. Inkan suurin toive oli saada rahaa, koska hän säästää Sims4 peliin. Saikin peliin vaadittavan summan kasaan! Ja vähän ylikin. Sara sai myös rahaa yli 40€ ja ilmoitti ostavansa koko rahalla herkkuja..huomaa ettei oikein vielä ymmärrä rahan päälle :) . 31.8 on sitten Saran kaverisynskät ja 7.9 Inkan. Ne vasta hulinaa ovatkin.

Kisat Tupoksella Minnin kanssa menin vähän huolimattomasti ja hyvin. Jostan kumman syystä kämmäsin ekan luokan verkan laskennan. Minnille tarvii 50-60 min verkkaan jokaiseen luokkaan, jotta saan sen kuuliaiseksi. No nyt tuli vain puolisen tuntia. Rataa reunusti vielä pusikko, jonka takana oli trailerien parkki. Sieltä kuului vallan pelottavia ääniä. Minni oli jännittynyt. Oli itse aivan hukassa lyhyellä radalla. Teille peräti kolme vaihtoa laukassa, mitkä ei tietystikkään ohjelmaan kuuluneet. Prossia tuli kuitenkin 62+ ja lähellä sijoitusta oltiin. Seuraavaan parempi verkka ja tutumpi rata-alua. Prossia 65.8 ja voitto. Onneksi ensi viikonloppuna pääsee taas pitkälle radalle. Ei oikein tule tuollainen isoliikeinen heppa oikeuksiin lyhyellä radalla.

Huomenna menemme Stella-ponin 3v kanssa Maaningalle Hippoksen näyttelyyn. Kovasti olen sen kunnon kanssa tehnyt töitä. Toukokuussa se oli niin likainen tullessaan. Nyt säännöllinen harjaus on saannut karvan ja ihon paremmaksi. Ihon läpi meni kyllä joku ihmeellinen ihottuma. Varmaan liittyi jotenkin ihon puhdistumiseen. Stellalla on kyllä edelleen toinen kinner turvoksissa, koska siinä on edelleen se haava auki. Paranee koko ajan, mutta hitaasti. Eilen pesinkin koko ponskun. Stellasta se oli varsin kammottavaa, mutta suostui siihen hyvin. Mahtava kiilto tuli karvaan. Sellainen harmaa lika poistui kokonaan. Ainoa mikä vähän ärsyttää. Stella on vielä kovin keskeneräinen, kun sitä ei ole paljoakaan juoksutettu. Sillä on vähän heinämahaa ja ylhäältä kyljet tahtoo näkyä. Laiha se ei ole, mutta vähän hoikkeli meidän muihin verrattuna. Madotettu on ja hampaakin hoidettu, joten ei näiden laiminlyönnistä kunto johdu. Stella saa varmaan vasta ratsastuksen myötä lihasta lisää ylälinjaan niin sitten alkaan näyttämään paremmalle. No toivottavasti tuomarit ymmärtää, että 3 vuotias on aina varsa vielä monesti. Mielenkiintoista saada arviot Stellan liikkeistä, koska sehän on kouluponin tärkein ominaisuus luonteen lisäksi. Luonnehan on mitä parhain.

Torstaina onkin Mikin kontrolli klinikalla. Se jännitää paljon. Inka on jo viimeiset kaksi viikkoa joka päivä monta kertaa kysynyt, että milloin se klinikka on ja pääseekö hän sitten ratsastaan Mikillä. Toivon, että kaviokuume on parantunut hyvin. Meidän kengittäjä oli ainakin sitä mieltä, että se olisi ollut hyvin lievä, koska kaviot eivät kipuilleet yhtään hänen vuollessa ne. Onneksi hän tulee myös klinikalle kuvat katsomaan. Hyvä kengittäjä on kans yksi äärettömän tärkeä juttu hevosten hyvinvoinnissa. Terveiset vaan Erkille :).

Nyt tuo pikki kaveri huutelee mua leikkimään legoilla niin paras mennä. Tulen kertomaan näyttely ja klinikka kuulumiset.