Eipä yrittäjällä, joka on eläinten hoidossa kiinn, vuoden jokaisena päivänä, viikonloppu ole mitenkään vapaata ja lepoa..päinvastoin välillä. No kaikki muksut on kotona, mikä on tietysti ihanaa aina. 

Minnin klinikkareissu meni ihan hyvin. Todennäköisesti turvottelu johtuu kengityksen mukanaan tuomasta asentovirheestä. Nyt vaan pitää odottaa, että kaviot kasvaa ja sitten fiksata ne niin kuin ne on ollut. Taivutuksissa tuli vuohisnivelestä 1/5 reaktiot, jotka korjaantui nopeasti. Ei lähdetty kuvaamaan, koska ei syytä. Tulehduskipulääke kuuri ja kylmäystä. 1-2 viikoa vähän kevyemmin. Tuleekin nyt melkein 3 viikkoa, koska mulla on ortonin kuntoutus viikon päästä. 

Tähystettiin Minnin keuhkot. Tässä prinsessa oli niin herkkistä, että tarvi vähän rauhoitustakin ennen kuin toimenpide onnistui. Vaatoavaa valkoista eritettä keuhkoissa oli ja labrat puhtaat eli ei tulehdusta. Minni on herkkä talvelle. Ilman vaihtelut aiheuttaa tällaista allergista yskää. Yrtejä edelleen jatkan ja kokeilen eri rohtoja. 

Klinikalla oltiin tyytyväisiä myös Villen hyviin kuulumisiin. Sain mukaani tikkiveitsen, jolla mun piti tikit poistaa tänään, mutta unohdin! Huomenna sitten. Ville on edelleen hyvinvoiva.Haava erittää vähän märkää, mutta ei enempää kuin ennen. nyt lääkkeet on loppu, joten lämpöä pitää taas seurata ettei ala kehittään tulehdusta enempää. Ville tahtoisi jo kaverien mukaan ja pois sairastarhasta. Varmaan parin viikon päästä onnistuukin jo, ellei mitää takapakkia tule. 

Mulla oli lauantaina tunneista vapaa päivä. kivaa! Aamulla olin tallilla. Liikutin Minnin. Jalat ovat tosi hyvät. Minni on vaan ihan kypsä meidän kevyeeseen ohjelmaan. Samoin oli sunnuntaina todella kuuma. Eli ei ne jalat yhtää kipeät ole. Minni on sellaine herneprinessa, että jos olisi kipeä, niin varmasti himmaisi vauhtia selvästi. 

Lauantaina käytiin kaksilla synttäreillä. Ensin Kokkolassa kummityttöä 9v juhlittiin. Lasten isä oli meidän kanssa, koska hän on meidän yhteinen kummityttö. Perheessä on Nooa vähän nuorempi poika. Nooa ja tämä poika ovat aina tulleet juttuun harvinaisen hyvin. Taas heti ne paineli leikkimään ja leikkivät koko kyläilyn aivan sovussa. Kannuksessa ystäväni poika täytti myös 9v ja siellä jatkettiin herkuttelua. 

Olikin ihana mennä iltatallin tuulettumaan päivän herkuista. Siellä odottikin paljon hommia. Karsinoitta oli sotkua, kun heppoja oli ollut estevalmennuksessa. Loimia oli hujan hajan. Mä en siedä tallilla mitään epäjärjestystä, vaikka kotona voi vaatteet olla väliin miten sattuu. Oli kyllä vähän tympeää siivota toisten sotkuja klo 22 lauanai iltana. :) 

Sunnuntaina nukuttiin kymmeneen. Lapsetkin melkein sinne asti. Tunteja oli jatko I, tenava, jatko II ja treenitunti. Kivaa. Hyviä ratsastajia joka tunnilla. Nykyinen lempisanani keskittykää, taisin sanoa aika monta kertaa. Ratsastajat keskitty ja hepat toimi kuin unelma kaikki. Tuntien jälkeen puunasin tallia, loimitin heppoja ulos, ratsastin..oli kotona vasta klo 18. Äkkiä ruokaa ja  pieni lepohetki. Taas iltatallin. Muksut autto mua ihan kiitettävästi, joten selvittiin melko nopeasti. 

Nyt uni painaa silmät kiinni, joten hyvää yötä. Sori sadat kirj virheet, mutta ne jää usein huomaamatta, kun jokin häiriö on mulla sillä alueella. Pääasia on, että tekstin ymmärtää.