Läikkä-pappa on taas peloissaan. Viime talvena maneesissa juossut hiirulainen pelästytti Läikkä-papan sydänjuuria myöden. Ongelma saatii pidettyä "kurissa" ja kesä ulkokentällä menikin sangen kivasti. Taivikauden alkaessa Läikkä ei pelännyt mitään, mutta sitten vanha pelko hiipi taas mieleen. Eli läikkä luulee omaa varjoaa, puomia, tötsää tai niiden varjoja hiiriksi. Läikällä on äärettömän hyvä hajuaisti, joten uskon sen haistavan maneesin asukit hyvin. Läikkä pystyy rentoutumaan oikein hyvin taitavan ratsastajan kanssa, mutta Läikän paikka on lähinnä alkeistunneilla, joten alkaa olla vähän haastava yhdistelmä. 

Eli hyvin hyvin varovaisesti haeskelen Läikälle eläkekotia tai mahdollisuutta kokeilla sellaista. Tästä saa kertoa kaverille, jos  jollakulla olisi ihana paikka papan vanhuutta viettää. 

Läikkä on täysin terve! Ikinä ei ole ontunut, eikä juuri yskinyt koskaan. Hampaat on juri hoidettu ja ne edelleenn hyvässä kunnossa. Ajattelin aina, että Läikkä lähtee meiltä hevostentaivaaseen ja näin käykin ellei muuta löydy. Läikällä voi edelleen ratsastaa koulua (ko he A, +vahdot), maastoilla, ajaa. Esteitä ei hypätä enää. Ikää on siis nyt 22v eli synt.-92. 

Läikkä etsii ylläpitopaikkaa, jossa saisi edelleen liikkua jne, laiduntaa kesällä. nämä on vaikeita päätöksi, mutta Läikkä on sellainen superpappa heppa , että ei ole vielä sen aika heppataivassa, jos jotain muuta löytyisi...