Aurinko paistaa! Ihanaa. Kevään tulon oikein tuntee. Joskin tässä on se miinuspuoli, että jokainen pölyhiukkanen alkaa sisällä kimaltelemaan. Tuntuu, että pitäisi imuroida jatkuvasti. Imurointi asento on ihan älyttömän kurja tällaiselle kipeälle selälle. Minusta tuntuu, että nukuin paremmin viime yönä kuin pitkään aikaa. Melatoniiniä olen taas kokeillut ja lihasrelaa sen kanssa. Jotenkin tuo yhdistelmä tuntuu toimivan nyt. Jokainen vähänkään parempi yö on kuin lottovoitto. Heti tänään on ollut kivuttomampi päivä. Hyvä, koska pari päivää olikin aika tuskaa.

Läikkä-papalta ollaan saatu jo terveisiä. Kaikki on hyvin. Perheen lapset on päässet jo selkään ja lasten äiti myös. Läikkä varmasti tykkää, kun sen kanssa puuhailla. On edelleen hyvä mieli tästä ratkaisusta. Ei ole tarvinut edes enää tätä itkeä, kun tiedän papan nauttiva uudesta elämästä maalla harrasteheppana tai varmaan parempi ilmaisu olisi lemmikkinä.

Vaihdettiin marsuille eilen kuivikkeeksi tallila oleva olkipahna. Se on sallaista kuivattua oljesta tehtyä purua. Toimii näköjään myös marsuilla. Tämä ei jää turkkiin kiinni. Ninni ja Milli ovat jo tosi reippaita. Ninni kyllä on edelleen aika peloissaan, kun syliin ottaa. Sitten siihen kyllä rauhoittuu ja tykkää silittelystä. Leikkasin niiden kynnetkin tänään. Hyvin altoivat leikata. Ne olivat päässeetkin melko pitkiksi. Huomaan miten olenkaan kaivannut kotiini pikkujyrsijöitä. Edellisistä on aikaa lähes 10 vuotta. Lapsille ne opettaa myös vastuuottamista toisista. Hyvin Inka niitä hoitaakin. Sara on ehkä vähän arka ja Nooalla vähän liiankin suuret luulot itsestään niiden kanssa. Saa kyllä vahtia, kun syliin niitä ottaa.

Kappas vaan alkoi aivot lyömään tyhjää. Tytöt on Inkan koulukaverin kanssa ulkona, joten taidan Nooan kanssa lähteä myös ulos. Illaksi töihin. Pari tuntia ja sen päälle Rosan ratsastus. En ole ehtinyt Rosan selkään varmaan kahteen viikkoon, joten todella kiva mennä sillä. Sekä tarpeelista ohjata nuorta hevosta eteenpäin ja vähän läpiratsastella. Minnillä onkin tänään vapaapäivä. Nyt nauttimaan auringosta!