20141107_152902.jpg

Tässä on minun elämä tarkoitus <3 

Keskellä on Inka (8/06), joka on reipas tokaluokkalainen. Harrastaa ratsastusta Mikki-ponillaa 2-3 viikossa. Kerran viikossa käy yu-treeneissä. Myös pesistreenit alkaa pian. Inka on aina ollut todella aktiivinen ja touhukas tyttö, jolle ei juuuri mikään ole vaikeaa. Sellainen keijutyttö tai villivarsa...aina liikeessä leijuen tai pukitelen kuin ponivarsa. Inka on hyvä myös koulussa, matikka, kuvamataito ja liikunta varmaan vahvuuksia. 

Vasemmalla minun leijonanpentu Sara (8/08)..suoloisuus, jonka iloisen pulppuavaan nauruun tarttuu kaikki. Sara käy esikoulua keskustassa ja tykkää siitä kovasti. Sara harrastaa myös ratsastusta ja on reipas sekä rohkea ratsastaja. Saralla on mieletön mielikuvitus ja leikeiltä ei aiheet lopu. 

Oikealla Nooa (8/10), jonka elämän ensimmäiset 1½ vuotta meni vaikean infektiokierteen ja refluksin kourissa. Tästä selvittiin vasta saatuamme apua funktionaalisesta lääketieteestä. Ruokavaliosta poistetiin kotimaiset viljat, soija ja maitoproteiini kokonaan. Näin saatiin Nooan suolisto tasapainoon, infeltiot loppumaan sekä refluksilääkketti ajettiin hiljalleen alas. Vieläkin dietit kauraa lukuunotttamassa voimassa. Nooa on sellainen pikku söpöliini..äitin vauva, joka nukkuu kainalossa kaikki yöt :)