Viime perjantaina ajelin Minnisen kanssa Oulun Animagiin. Eläinlääkäri Jantin tarkasti Minnin jalat. Hän kopeloi käsin joka paikan. Sitten juoksutin kovalla alustalla ja maneesissa liinassa. Sitten ultrattiin otj. Kaikki todellakin loistavasti. Hankositeen sisä- ja ulkohaaran tiheys ihan samanlainen. Tämä tiheys siis harvenee vammassa, joka oli ulkohaarassa. Jalan liike oli myös joustava, mikä on ihan yhtä tarkeää kuin tiheyden normalisoituminen. Ristikkäinen etunen oli sitten vähän rajatapaus. Näinhän usein käy, että ristikkäinen jalka rasittuu enemmän. Koska olimme klinikalla ja meiltä matkaa sinne 200km niin päätettiin piikittää vej vuohisnivel. Tammukka on siis terve ja saamme hiljalleen 4-6 viikon kuluessa palata normaalitreeniin. Mikä upea tunne. Vamma parani uskomattoman nopeasti. Hoito-ohjeita on kyllä noudatettu kirjaimellisesti ja ultrahoidosta oli varmasti suuri apu. Edelleen Minni tarhailee sairastarhassa. Sitten vasta, kun ollaan laukattu muutamien viikkojen ajan Minni pääsee Mikin kanssa isoon tarhaan takaisin.

Onneksi tallilla on asiat mallillaan, kun oma vointi ottaa taas takapakkia ihan huolella. Olen ihan koko ajan pohjattoman väsynyt. Sitten, kun pääsen maate yöllä ja päivällä päikyille viiltävä kipu valtaa lantion säteillen reisiin, alaselän ja kädet myös. Nuku siinä nyt sitten. Salatropyrin on nostettu on täyteen annostukseen eli 2+2 ja edelleen neljä kipuun ja sen aistimukseen vaikuttavaa lääkettä menee rinnalla. En varmaan pystyisi ilman lääkkeitä muuta kuin huutamaan kivusta. Tiedän ettei tälle mitään edes tehdä tässä vaiheessa, kun odotetaan se 3kk miten tuo salatsopyrin vaikuttaa.

Eilen tapasin uuden oman lääkärini tk:ssa. Hän olikin se lonkkani piikittänyt mies. Hän oli heti tilanteen tasalla ja ihmetteli miksi hakemus oli niin väärin tulkittu. Hän kirjoittaa uuden b-lausunnon. Hakee siihen uusien diagnoosien koodit, jotta näitä ei enää kumota. Sanoi vielä, että lähettään sen mulla ja mun mennä Kelaan kaikkien paperiden kanssa ja huolehtia, että määräaikaisuus tulee esiin varmasti hakemuksessa. Tämä kontakti on hyvä. Jokainen hoitosuhde ympärilläni on tarkeä minulle. Sitä vaan kummasti paremmin kestää tätä, kun tietää muutaman lääkärin olevan sun puolella.

Jaahas..nyt lapsille ruokaa ja illaksi töihin.