Todellakin olen lomalla lasten kanssa. Hain viime kesänä sellaista lomaliiton tuettua lomaa ja pääsimme sellaiselle 28.12-2.1 Kalajoelle SaniFani. Aivan ihana juttu! Tällaisia lomanjärjestäjiä on Suomessa useita. Lomia on eri teemoilla. Tämä on Meidän perheen loma. Perheitä täällä on varmaan kymmenkunta. Loma sisältää majoituksen, ruuat, kylpylän käytön ja monenlaista ohjelmaa koko päivän ajaksi. Lapsille on joitakin ohjelmia ilman vanhempia. 

Elsi on meidän mukana. Soittelin heti tänne, kun saimme tiedon lomasta ja varasin koirahuoneen. Kun saavuimme meidän oli majoitettu hotellin puolelle, vaikka alunperin oli puhe rivarista. No Elsi jäi huoneeseen uinnin ja syöntien ajaksi ihan ok. Aina jäi hiljaa ja oli hiljaa, kun tulimme. No tänään (kolmas päivä) saimme palautetta Elsin vinkumisesta. Eli se on vinkunut, kun joku liikkuu kerroksessa silloin, kun on yksin ollut. Kerroin, että meille oli luvattu alunalkaen huone rivarista. Respantäti sanoi, että rivari on täynnä, mutta lupasi selvittää asiaa. Soiti hetken päästä huoneeseen ja sanoi, että pääsemme loppulomaksi rivariin. Tänne sitten tultiin hetki sittten. Tämä n. 10 huoneiston rivari on tyhjä! Täällä nyt sitten ollaan loppu loma ja koiran vikinä ei ainakaan ketään häiritse.Tilaakin on enemmän. 

Nyt kohta lähdetään kylpylän puolelle syömään. Sen jälkeen on lapsille Susu Klovnin sirkuskoulu. Minä menen Elsin kanssa kävelylle siksi aikaa. Sen jälkeen vielä kylpylään. Kylpylä meneekin loppuloman ajaksi kiinni, mikä hieman harmi, mutta kyllä täällä tekemistä riittää ilman pulikointiakin. Mulle ihan kiva, kun kylpylässäkin on liian kylmä minulle. 

Täällä on ehdottomasti parasta, kun saan olla lansten kanssa koko ajan ilman töihin menoa. Saadaan väliin vain oleilla ilman aikatauluja. Edellinen loma onkin ollut viimeksi elokuussa 2013. Tälläistä tämä yrittäjäperheen arki vaan on välillä. Mutta nyt perhe kutsuu taas..