Kirjoitin illalla pitkät pätkät, mutta teksi katosi..mur.  Tuumasin lopettaa koko blogin siihen paikkaan. 

Eilinen ilta oli niin touhukas..kahden hepat ratsastus, taiji-treenit ja siihen iltatalli..että unohdin ottaa lääkkeeni klo 17, joten sai sitten unta odotella. nuot lääkkeet auttaa fibron kipuihin ja parantaa unta.  Yö olikin sitten kamala. Unet oli taas sellaista trilleriä, että ei paljoa levätyksi tullut. Koko yön satoi, joten sekin stressaa, kun tallilla kaikki paikat muuttuu hiljalleen mutavelliksi. Viime viikon ihanasta lumisesta pakkassäästä ei ole tietoakaan. 

6.50 kello herätti. Ihme kyllä tytöt olivat pysyneet omissa sängyissää koko yön! Tätä tapahtuu ehkä kerran viikossa. Hivuttauduin Nooan vierestä niin hiljaa, että hän jatkoi unia. Saran kanssa käsikädessä köpsyttelimme alas. Sara on niin iloinen ja reipas aamulla, että hänen kanssa tulee pakostakin hyvälle tuulelle. Vaatteet päälle, tukka letille, eväät reppuun ja yksi pehmoponi myös. Sitten taskulampun valossa Sara tallin kulmalle taksia odottamaan. Oikeasta pienen eskarilaisen pitäsi kävellä 600m pilkkopimeää mehtätietä isolle tielle,  mutta maksan Saran aamukyydiin niin, että se hakee Saran tuosta 100m päästä. Eskari on keskustassa, joten Sara kulkee yläastelaisten kanssa samalla kyydillä ja on koululla jo tuntia ennen eskarin alkua. 

Nooa herää kesken Saran kouluun lähdön. Ihme kyllä hyvällä tuulella. Saran lähdettyä mulla on aikaa sylitellä ja helliä Nooa niin päivä alkaa kivasti. Nooa on usein aamulla ärhäkkä, mutta pikku jutuilla saa kelkan käännettyä. Olen hoitanut lapset kotona eskariin asti, joten he ovat tottuneet kiireettömiin aamuihin. 

Inkan herättelen klo 8.20. Inka, minun pikku villivarsani, joka on aina niin reipas ja sukkela, on aamuisin ihan onneton haavelija. Mikäään ei etene ellei koko ajan hoe..syö nyt, pue nyt. Ulkohousut on hukassa. Muistetaan, että ne jäi kaverille eilen ja toiset on jääneet mummolaan. Inka itse ehdottaa laittavansa Saran toiset ulkaarit, joissa on onnettoman lyhyet lahkeet, mutta ne saa kelvata. Puolijuoksua sai neiti kiiruhtaa taksille. 

Nyt kodinraivausta ja suihkun kauttaa perhekerhoon...tavallinen aamu, joskin sekasorto raivostuttaa :)